(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
§*§*§ Jehněčí roláda na pivě se sýrem §*§*§
Potřebné ingredience
* 600 g jehněčího masa
* 100 g strouhaného parmazánu
* 200 g anglické slaniny
* 500 ml piva
* česnek
* tmavá instantní jíška
* máslo
* sůl
* pepř
* tymián
* rozmarýn
* šalvěj
Postup přípravy
Plát jehněčího masa posolíme a opepříme. Z prolisovaného česneku, sekaných bylinek, oleje a soli umícháme směs, kterou vetřeme do masa a navrch poklademe anglickou slaninu. Maso zarolujeme do rolády, svážeme, vložíme do pekáčku spolu s bylinkami, podlijeme pivem a necháme upéct v předehřáté troubě do měkka. Šťávu zahustíme parmazánem, případně tmavou jíškou a zjemníme máslem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Cipi
(upraveno)
9. 10. 2009, 14:12
Tak tuhle dobrůtku jsem dělala o víkendu k obědu a mělo to velký úspěch. Akorát jsem nesehnala parmezán, ale celkem obstojně se dá nahradit klasickým sýrem a trošku jsem to okořenila nivou, ani jsem to nemusela zahustit. Díky za receptík, vážně je to mňamka
šíšula
(upraveno)
9. 10. 2009, 20:30
@Cipi
No tak to jste moc moc šikovná, niva taky dobrá ale u nás by neprošla miluju jí jen já,