Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

§*§*§ Jehněčí roláda na pivě se sýrem §*§*§

0.0
§*§*§ Jehněčí roláda na pivě se sýrem §*§*§

Potřebné ingredience

* 600 g jehněčího masa
* 100 g strouhaného parmazánu
* 200 g anglické slaniny
* 500 ml piva
* česnek
* tmavá instantní jíška
* máslo
* sůl
* pepř
* tymián
* rozmarýn
* šalvěj

Postup přípravy

Plát jehněčího masa posolíme a opepříme. Z prolisovaného česneku, sekaných bylinek, oleje a soli umícháme směs, kterou vetřeme do masa a navrch poklademe anglickou slaninu. Maso zarolujeme do rolády, svážeme, vložíme do pekáčku spolu s bylinkami, podlijeme pivem a necháme upéct v předehřáté troubě do měkka. Šťávu zahustíme parmazánem, případně tmavou jíškou a zjemníme máslem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Cipi 9. 10. 2009, 14:12
Tak tuhle dobrůtku jsem dělala o víkendu k obědu a mělo to velký úspěch. Akorát jsem nesehnala parmezán, ale celkem obstojně se dá nahradit klasickým sýrem a trošku jsem to okořenila nivou, ani jsem to nemusela zahustit. Díky za receptík, vážně je to mňamka (Y) (jidlo)
šíšula 9. 10. 2009, 20:30
@Cipi (Y) |:o)No tak to jste moc moc šikovná, niva taky dobrá ale u nás by neprošla miluju jí jen já, (K) (K) (K) (K)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie